Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


érzi amit én érzek

2008.12.11

Nos, tegnapra találkozó volt megbeszélve Manó barátommal. Érdekes...sok idő kell ahoz, hogy valakit barátomnak aposztrofáljak, na ő az, akinél ez a második találkozás után alkalmaztam. Mert ő tényleg az. IMádom a képeit, imádok vele beszélgetni, mert annyira ott van...hogy ihaj. Arról már nem is beszélve, hogy mintha egy agyunk lenne. Minenről...mindenhol és mindig ugyanazt gonoljuk, baszki ez csodás.

Na szóval taliztunk, mert ugye vittem neki a koszorút karidísznek. Fát nem állítanak, buddhista már jó rég :)

Ugyanakkor, már előtte két nappal azon agyaltam, hogy ideje lennem komolyabban foglalkoznom a témával...vagyis mondom ha talizunk, majd megkérem hogy hozzon nekem valamit a buddhizmusról...amibe beleásom magam...és akkor majd megyek a közösségbe.

Hát...tegnap ott vagyunk az Árkád kávézóban...puszi puszi...majd letesz elém mindenekelőtt egy kiadványt. Azt mondja: ezt neked hoztam, olvasgasd el, Ole válaszai vannak benne...

hehe...pultfejelés. Anélkül...hogy kértem volna, hogy szóltam volna...ő letett elém amit kérni akartam. A címe: kérdések és válaszok a buddhizmusról.

Hogy jó úton járok -e? Asszem nem kérdés :)

AZtán mesélte, hogy Ole-nak is éppolyan érzékelései vannak/voltak, mint nekem. És mondta, hogy ilyenkor felajánlásokat kell tenni...szóval egy tányérra süti, csoki...akármi...és megbeszélni a "kóborlelkekkel" hogy ugye most osztoznunk kell ezen a helyen, de ne zavarjuk egymást...

Ennyi.

Kár, hogy ezt anno nem tudtam...megúsztam volna a szadai "élményeket"....Emlékszel, Sab' xD

Aztán dumáltunk és röhögtünk egy csomót Manóval...és már megint tanultam tőle. Szeretek tőle tanulni...mert roppant hiteles. Számomra a hitelesség ott kezdődik...hogy van tapasztalata. Nem csak elméletben tudja amit tud...MEGÉLTE. Na ez a nemmindegy xD Megélni valamit-vagy csak beszélni róla...az alma és körte. Legelemibb példája amikor azt mondom hogy ugyan ne podfázzon már gyereknevelésről az...akinek egy darab gyereke sincs, ugye? Vagy párkapcsolati megoldásokról...akinek a két éves kapcsolat már maraton. Vagy féltékenységről...akit még nem csaltak meg ( illetve nem tud róla xD )

Summa sum. Jó beszélgetés volt :)

 Ja...és a legújabb szívem csücske. Rule the world :) www.youtube.com/watch

Lepkuszka®

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.