Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A pók meg a lepke kétszer

2009.09.19

Szóval az volt, hogy egy büdös nagy pók rátanyázott a teraszajtó szúnyoghálójára. Rafkó...mert ugye SZÚNYOGháló. ergo nem is kell neki hálóval szarakodni, modern pók...betelepedett a kész háló közepébe. Miután nem sok vizet zavart, hagytam, had' ücsörögjön. Megjegyzem ritka egy példány volt, bazi nagy, és ennek megfelelően bazi ronda.

Már vagy két órája ott pihizett ( lesett) én meg hagytam, mint említettem. Közben a hinyivel elkezdtem pofázni telón...ez ugye szintén pár órás történet, mert méne. Megyek kifele a teraszra, nyitom az ajtót...nyitom a szúnyoghálós-ajtót...na és akkor elborult az agyam.

A köcsög pókja, visszaélvén a jóindulatommal ( hogy ugye életben hagytam) éppen tekergetett befelé a nyálkájával egy LEPKÉT! Úristen. és ezt én, a lepkusz...megbírtam látni. A k..va anyádat mondom, hát ekkora parszt nem lehetsz....

Erre a hinyi mondja nekem a telóba..hogy ugye ne harizzak a pókra, merthogy ez a természet rendje. Az erősebb..meg a gyengébb...meg ilyenek.

Mondom, ja. Tényleg. Igazad van.

Ez a pók itten megzabálja a lepkémet, mondván a természet rendje.

ebben az esetben én viszont azt mondom, hogy nem véletlenül küzdöttem fel magam az evolúció csúcsára, úgyhogy az erősebb/gyengébb alapon most kinyírom a pókot.

És azzal fogtam a pókot...és akkorát b..tam rá a kerti papucsommal...hogy szétcsúszott. Konyec. Kimúlt.

Nnnna...mondom. Hát így jártál barátom. Mert ez a természet rendje ugye. Ménem tudtál szépen nyugodtan figyelni...mé kell neked éppen LEPKÉKET gyilkolnod.

Később néztem őt. Mármint ami maradt belőle. Ott feküdt széttrancsírozva...mellette a szintén halott lepkéje. És akkor megsajnáltam. Csórikám...

"természet rendje". Álltam, és néztem...hogyan kezdik el széthordani őket a náluk sokkal kisebb hangyák. Fél óra múlva se pók, se lepke.

Köszi hangyák. Asszem nem csak a természet kegyetlen. Hanem a dühös lepkusz is.

Na, hát ezek mennek. Meg a bárányfelhők. Holnap jövök, legyetek rosszak. pá.

 

Ördöglepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.