Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barát(Ság) ?

2008.12.19

Azt írtam, örülök hogy nem haragszol, és hogy nem sértődtél meg.

Azt viszont nem írtam...

Hogy én viszont igen.

Mert aki feltételezi rólam, " a személyes sértést" és " a tiszteletlenséget az érzéseivel szemben" az engem kurvára nem ismer. Főleg, ha éppen ő az, akinek a Tisztelet szó egy dogmatikus vaskalapos szarság...mert ugye mi az hogy tisztelet?

Aki feltételezi rólam, hogy én sértegetek, az nem tudja, hogy hogyan is néz az ki, -már amikor én sértegetek. Elmondom.

Ha én sértegetek, akkor egy élet kevés ahhoz, hogy az illető kiheverje. Ha személyesen sértegetek...na akkor aztán főleg.

Ám már igen régóta nem sértegetek...úgy több mint tíz-egynéhány éve. A közlekedési morálom ez alól természetesen kivételt képez, mert akkor szoktam...

Szóval, általánosságban mondhatni nem sértegetek...és nem vagyok tiszteletlen.

Ha elmondok egy véleményt, amit mindenki elmondana, ha lenne hozzá bátorsága....

Bocs, hogy nekem volt.

Ha ezt valaki nem tudja rólam...az nem ismer. És mivel a szomszédom sem ismer, így párhuzamot kell vonnom barát-és szomszéd között. Nevezetesen a barátból-szomszéddá avanzsálom azt, aki nem ismer.

És főleg; a barátomnak elmondtam mindent, mindent, mert megbíztam benne. Ha ő nem így tett, akkor manipulált. Ha manipulált...akkor hazudott. Ha hazudott...akkor miről is beszélünk?

A barátomért tűzbe teszem a kezem-a szomszédért nem. Ha a barátomból szomszéd lett...már érte sem. Ha pedig nem...

Akkor elszakadt valami, amit bizalomnak hívnak. És nem kívánok csomózgatni.

Ha szeretem a barátom, megmondom a frankót ha az ég szakad le akkor is. Ha ezt sértésnek veszi....

kezd előlről az olvasást. az "akkor nem ismertől...."

Én sem sértődtem meg. Csak nem tudom mit mondhatnék ezek után. Mert segget nyalni nem szokásom. Hazudni főleg nem. Helyeselni mikor látom hogy a barátom hülyeséget csinál...azt sem fogok. Megbánni azt...amit dehogy is bántam meg...csúnya baleset lenne...

Semmit nem csinálok. Hogy lehet akkor minden olyan, mint ezelőtt? Én már nem bízom meg benne...és ezt nagyon sajnálom.

Én így működök.

Volt egy barátom. Hála az égnek van sok barátja, tehát nem fogok nagy űrt hagyni magam után. De mivel nem ismert, így sikerült úgy megbántania...hogy nem akarok beszélni, beszélgetni vele. Mert mégis miről???

Most...és ki tudja meddig...NEM.

 

Ui. Itt most nem lehet kommentálni, és bocsi...de nem. Ezt le kellett írnom, mert erre van ez a blog, hogy leírjam a gondolataimat. Nem kívánok semmit vitára bocsátani, részemről ez a téma lezárva egyszer s mindenkorra.

 

Lepkusz®