Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gonosz genya és szipirtyó vagyok, voltam és még leszek is.

2010.04.08

Ma reggel 6,25-kor felkeltem, elintéztem amit kell...aztán annyi. Éreztem hogy ma nagyon jó kell hogy legyek magamhoz, ellenkező esetben leordítom a saját fejemet. Is.

Délig tettem-vettem, aztán jött az Évikém vasalni, vele kedves voltam, mert vele nem tudok nem az lenni, annyira drága lélek. Na de ezzel ki is fújt a mai adag kedvességem, és előjött a vámpír-fúria. Ez valami rettenetes, mert ilyenkor tényleg kérem az égieket, hogy ne. Ne hívjon senki, ne jöjjön senki, és ami a legfontosabb; nehogy valaki felbosszantson, mert azt kivégzem. Hát hirtelen felindulásból négyszázötven késszúrással, ciánnal, domestossal, sokkolóval, bárddal, kötéllel, baltával, sósavval, ééééés egy teli tárral. Na. Aztán elföldelem, és bevetem fűmaggal meg még egy pofás kis tuját is ültetek rá úgy szakmai okokból.

Háhá. Na ez az én igazi pofám ami olykor előgyün. Mint mondtam, ma ez volt. Lett volna este tali, de lemondtam, mert még ő se úszta volna meg, és annál jobban szeretem, mintsem én prezentáljam neki azt, amit másokban utálok de ő meg nem. Érted...XD

Végül is ordibáltam, káromkodtam egész álló nap, anyám felhívott és talán hallotta elszánt hangomat, merthogy egy múltkori nézeteltérésünkre visszautalva közölte velem, hogy igazam volt. Naná hogy igazam volt. De végre ő is belátta, anélkül hogy erősködtem volna hogy igazam van.

A Hinyitől eltanultam egyfajta " faszközömvanhozzá" stílust, és ez jó. Nagggyon jó. Sok sok terhet ledobáltam magamról azáltal, hogy NEM AKAROM MÁSOK ÉLETÉT MEGOLDANI mert faszközömvanhozzá. XD Van nekem mit megoldanom a saját kis életemben, és tképpen mindaddig, míg másokéval foglalkoztam...halogattam a sajátomat. Erre magamtól jöttem rá, meg is veregettem a vállamat érte. :)

Elmúlt tizenegy óra, lassan ez a nap is elmúlik...meg az én fúria énem is nyugovóra tér.

Szeretem magam ezért, szeretem amikor ilyen genya vagyok, mert olyan jó a másnap. Igaz, ma sem volt rossz, mert Évi vasalt, én takarítottam, és főztem, meg kávéztunk, beszélgettünk.

Közben kiderült hogy gyerekem elhagyta a pénztárcáját, persze a bankkártyával együtt. Elment moziba, én meg hívtam a bankot, hogy letiltassam. ( vámpírgenya) Mondja nekem a nőci, hogy a fiammal akar beszélni. Mondom, mivan? Hát bogaram hallod te magadat, kérdeztem. 16 éves a gyerekem, majd csak nem vele fogod megbeszélni a bankügyleteket? És amúgy is HÁT NEM ÉRTI HOGY MOZIBA VAN????? És én vagyok az anyja, ne szórakozzon velem, hanem tegye a dolgát és tiltsa le azt a kib...ott kártyát, mert nekem erre nincs időm hogy itt szarakodjak...tratratra.

( szerintem a nőci közben kihúzta a fülhallgatóját, és mutogatott a kollégáknak, hogy itt egy hülyepicsa ügyfél mámegint...)

Végül is csak szót értettünk úgy azonnal :)

Mellesleg a rögzített beszélgetést öt évig őrzi a bank.

Én úúúgy szeretném 5 év múlva visszahallgatni:))))))))))))))))

Kedveseim.

Szeretlek benneteket amiért ma nem találkoztunk/beszéltünk.

Remélem szép napotok volt, boldogság meg minden...kívánom hogy a holnapotok is legyen ragyogó. Az enyém az lesz, hacsak nem akad meg itt a tű...

...a lemezemen....

genyagonoszlep®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.