Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ja. Pofán..és megint. Kiderült megint amit eddig is tudtam, de attól még eshet rosszul, nem? És nem akarok rosszat kívánni senkinek...egész egyszerűen bízom az Isteni igazságszolgáltatásban...és abban, hogy mindenki megkapja azt, amit megérdemel. Én csak annyit kérek, hogy kapja meg még idén....től....úgy tíz éven át.

Miért nem lehet valamit simán...abbahagyni. Miért nem? Miért akar lehúzni valaki az ő szintjére...aki ideig óráig más arcát mutatta...én pedig tudtam, hogy álca...és vártam h meddig bírja. Hát eddig bírta...de én már nagyon nem akarom...mi a jó büdös francért nem enged már el...

Saját szar döntéseim szar végkifejlete...de én már mennék. Hogy hova nemtudom, de út van mindenfelé. Menni akarok, hogy végre az lehessek aki valójában vagyok. Mert az itt nem megy.

Sose tudtam szerelmet hazudni. De még szeretetet sem. Az nekem nem megy.

Szerintem nehéz napok(?) állnak előttem...de magoldom a magam módján. Hogy ez kinek mit jelent...na...azt majd megtapasztalja...hát úgy legyen.

 

Ezt most ideírtam, hogy megmaradjon, hogy lássam hogy mi a feladatom. Ezt minden nap meg fogom nézni...nehogy elfelejtsem...

És helyesbítek...nem is feladat. Inkább szorgalmi...

És még azt szeretném ideírni, hogy szánalmas szánalmas szánalmas...

És azt is hogy nem szeretlek. Egyáltalán nem szeretlek. Se tegnap, se holnap, sem azután.

És ezt mondtam is, de te akkora majom vagy, hogy nem hitted el. Mert hozzá vagy szokva, hogy mindenki úgy hazudik mint TE. Ja. Kivéve én. És sose mondom viccből h nem szeretlek. Ha mondom...az úgy is van. Tehát én nem hazudtam, csak te kicsesztél velem, mert megtehetted. Én is megtehetném, de akkor olyan lennék mint Te attól az Isten óvjon. Én el szeretnék menni innen...és nem kicseszésből....hanem mert mással és másképp képzelem a jövőmet, nem veled.

 

Na.

Hát jó éjt

halálfejeslepke xD®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.