Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Le lehet szokni a cigiről? Második rész

2009.09.22

No, folytassuk...hogy ugye, hol is tartok most?

Ott tartok drágám, ahol akartam!

Közel egy hónap után azt mondom, az Isten áldjon meg mindenkit, akinek csak egy hangyaf..nyi köze van az elhatározásomhoz.

Tehát az első nap nem is volt nehéz, pedig nagyon féltem, hpgy mi lesz. Féltem hogy annyira fogom majd kivánni a cigit...hogy egyszercsak rágyújtok, és minden megy a régiben.

Fogtam egy szép üveget aznap éjjel, olyan kis csinos befőtteset :) és beletettem 1400 forintot! Két doboz cigim árát...

Másnap reggel nem főztem kávét. Féltem, hogy akkor rá akarok gyújtani. Ám láss csodát: én, aki napi 8 kávét ittam, egész egyszerűen NEM KIVÁNTAM A KÁVÉT. Gyorsan készítettem a gyerekek uzsonnáját...család elment...éppen reggel hét óra volt. Kimentem a terszra, és élveztem a kert zöldjét, a nap aranyát...és az illatomat. Az öblítő illatát, a hajamét...a bőrömét. Isteni volt. Valahogy elkezdtem ÉREZNI az illatokat  ami azért különös, mert tényleg iszonyt egy orrom volt mindig is...kifejezetten szag-érzékeny vagyok - na erre most méginkább.

/// A lakásban sem szabad már dohányozni, és ezt mindenki tolerálja. Képzeld, kérdezgetem a vendégeimet, hogy...ugye milyen jó illat van? Erre mondják hogy nincs különbség, mert eddig se lehetett érezni a bagót. Kár. úgy értem, tök jó lett volna hallani, hogy jájjj...de jóóó...na mindegy. Mondjuk állandóan nyitva volt az összes ablak és az ajtó is. Igen, még télen is, ezért volt olyan gázszámlánk, amilyen neked ne legyen soha. :) ) Én egy olyan bagós voltam, aki gyűlölte a bagószagot, meg a füstöt. Én belehaltam volna egy füstös kocsmába...és utáltam ha valakin cigiszagot éreztem. Ennél fogva mániás kéz és fogmosó lettem. Bárhova érkeztem, az volt az első, hogy elmentem kezet mosni. Plusz parfüm, plusz fogkefe-fogkrém a táskámban. Röhej...///

No, közben elkezdtem utána nézni a nikotinmegvonás biológiai hatásainak. Orvosi oldalakon. Éreztem ugyanis, hogy talán az sem túl jó...ha hirtelen egy csepp sincs. Mondom...ebből baj lesz :) És igen, ezt olvastam...hogy ugye biztosabb a fokozatos, egyre kevesebb nikotin adagolás.

Ekkor rájöttem mit fogok tenni arra az esetre, ha kurvára megkívánnám a cigit.

Lementem a kútra, és kértem kifejezetten olcsó és szar cigit. Kaptam. Barna szofi.

Aztán vártam, hogy jöjjön a roham, hogy rá kell gyújtanom. Jött is...mit is várnék 24 év után?

Én meg rágyújtottam erre a szarra. Na ne tudd meg. Miután több mint egy napja nem cigiztem...hát kb. mint akit  mellkason rúgtak, azt éreztem az első slukk után, ráadásul büdös minta dög. Fogtam...és elnyomtam. Kint hagytam a teraszon, a gyújtóval együtt. VAGYIS:

Ha akarok rágyújtok: ha nem, akkor nem.

Nincs TILOS. Sőt. Ott van kint. Ha kell, kimegyek, és beleszívok...és rosszul leszek :)

 

Nem akarom nyújtani a sztorit, mondom mi van most:

Az üvegemben közel 30ezer forint! HARMINCEZER :))))) Ez pl. egy Róma-Bp. repjegy a Wizzel.

A teraszon ott a szofi. Rá szoktam gyújtani, naponta kb. 2-3 szálat szívok el.

Ha nem vagyok itthon, akkor egyet sem, mert nincs nálam cigi soha.

A reggeleim csodásak, frissen, kipihenten ébredek minden nap 6,30-kor. Nem iszok kávét, csak ébredés után kb. egy órával, ellenben reggelizek. Nem sokat, pár falatot...mert nem akarok elhízni, ugye. XD Élvezem hogy SZABAD vagyok :)

Élvezem, hogy én irányítok. Ha akarom rágyújtok. De általában nem akarok :) Nincs elvéve az alternatívám...semmi nem tilos. Ott van a teraszon egy doboz büdös és szar cigi...hát ha az kell..csak ki kell mennem :))))))))))))))))))))))))

El sem hiszed talán, milyen boldog vagyok. Napi 40 szál! Sőt, olykor 50! És ennek vége. És gyűlik a pénzem az üvegben, amiből Marcusom kap egy új gépet novemberben :)

Halleluja :)

Köszönöm szépen. :)

 

kurvajólepkusz®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fecskés...

(Lükim, 2009.10.02 01:22)

Na oszt a virágot széjjelvagdostad e mán? Tod, amellik a konyhában szaladgál a falon. XD Én is üdvözlöm am. majd viszek egy kis bacon szalonnát neki :)

Felújításra várva

(Lük, 2009.09.30 13:08)

Most jövök a konyhámból.
Köszöni!!!

A Fecskés'
(tudodazakisfeszkógatyesz')

Köszi :)

(Lükim :), 2009.09.22 10:59)

Nehogy azt hidd, hogy csak neked jutott eszedbe...XD éppen anyám mondta kb. ezt, mint te. Akkor is, és most is jót röhögtem. Tudod, ez olyan szar, hogy erre nem lehet rászokni. Amúgy meg köszönöm a királyságosságot :) és igen...most harminc...hónap végére meg ott lesz még több. Ez nagyon tud ám hatni... Ja..és már nem fogok kimenni a konyhádba se...XD

KurvajóLepnek

(Lük, 2009.09.22 10:51)

Király, csak nehogy rászokja a barna fecskére, vagy mire :DDD És akkor szívod majd a mezítlábast, és köpködöd a bagót! Akkor nézhetnek a vendégeid :DDD
Amúgy szerintem is király vagy!
Harmincezer :D