Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


luxusdepi....

2009.01.16

Semmi aktualitás...vagy éppen mindig aktuális? Lehet...de most írom le...mert nem tudom magamban tartani, hogy mennyire de mennyire utálom a luxusdepit. Tudod mi a luxusdepi? Hát amikor jódolgodban nem tudsz mást...mint tyűha depinek lenni. Na ez az. És szókimondó lyányka lévén azt mondom...anyád. És jól teszed, ha kihagysz belőle...Csak mert még a végén a képedbe mondom a frankót...és akkor jön az örihari. Érted...

Szóval a deprsszió..minta nevéből is kitűnik...egy hosszú...folyamatos nyomás eredménye.  Vagyis...nem bírod tovább az élet terheit...és egyre lehangopltabb, életúnt leszel...stb.stb. És vagy fel sem akarsz kelni az ágyból...vagy felkelsz, de minek...ha egyszer csak a nyavajgás, meg a depi hangulat süt rólad.

Önzö dög vagy...igen. Önző dög, mert szarsz a környezetedre...szarsz arra...hogy netán más jó ( jobb) kedvét baszod el a savanya képeddel.

Ó...de neked persze jó. Neked jó depinek lenni...és nem észrevenni azt, hogy az élet szép...csak te nem akarod észrevenni....mert

LUXUSdepis vagy.

ha van munkád, van házad, lakásod...van gyereked ( ergo már nem kell hisztizni h jajjajjj...nincs gyerekem) van mit enned, nem vagy rákos, AIDS-es, nem vagy várólistás a transzplantációs listán....vannak barátaid...ám ellenben te mindezt félrebaszod...és depi vagy, akkor te egy végtelen önző dög vagy!

És igen...azt érdemelnéd, hogy tűnjön el minden az életedből...egy pillantás alatt. És te állj ott...minden nélkül. Ne legyen semmid, csak a betegséged.

Vágod?

Na akkor...akkor igen..akkor azt mondom VAN okod arra...hogy ne legyél full heppi. Meg is érteném. De biztos vagyok benne, hogy akkor is ott lennének a barátaid...akik melletted állnának..

De a luxusdepis az nem ilyen. Keresi a bajt...keresi a szart...hogy depis lehessen. Mert az jó...mert akkor ki lehet találni egy csomó mindent...hogy mit miért nem csinál...

Rafinált nem mondom. És figyeld meg...minél magasabb IQ..annál rafináltabb módszer.

Láttál te már egy kétkezi munkást depizni? Vagy egy aszonyt, aki el kell hogy lássa a gyerekeit, meg a családját? Nem . Én legalább is nem láttam. Mert nincs ideje erre a luxusra. És nem önző...ha az lenne...nem látná el se a gyerekét, se a családját.

Ő örül a családnak, örül a munkájának...örül mindennek ami megadatott neki.

Szóval...luxsdepi. A 21. század önző dögjeinek kórságos nyavajája.

FIgyelem mi lesz velük...ha okuk is lesz rá XD

Lepkusz®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.