Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megint merengek

2010.04.15

Főztem, takarítottam...minden oké. Tanulnom kéne, de nem megy. Azon vagyok, hogy felhívom a tantóbácsit és könyörgök neki hogy szabadítson fel, mert ott tartok hogy felakasztom magam a kib..ott EU agrárpolitika okán. Ki a rákot érdekel????? A büdös életbe senki nem fog kikérdezni KAP, meg PHARE, meg a fasz tudja milyen okosságokból. Dühös vagyok ergo írok. Itt. hehe.

Barátokról írok. Illetve... nem, nm barátok. Mondom mi van. Hinyit áldja az ég, hogy megtanított magamra figyelni, megtanított NEmet mondani. Megtanított arra, hogy jogom van visszautasítani kéréseket...és nincs joga megsértődni a visszautasítottnak... Ám én azért nem vagyok oly faszacsaj..és csak beleszaladok szívességekbe. Má megint.

Azt figyeltem meg, és kezdem nagyon de nagyon utálni, hogy ciklikusan megtalálnak emberek ezzel-azzal...hogy ugye megtenném-e? Én meg, a jómarha, persze hogy megteszem, mert ugye barátok vagyunk vagy mifene. Más kérdés, hogy amit teszek, az általában pénzbe szokott kerülni- már amennyiben nem barátnak teszem. Na, eddig oké is...csak egy a baj. Hogy amíg kellenék, addig naponta megtalálnak telefonon...egészen míg meg nem teszem a dolgom. És azután...snitt. Azután már fel nem hívna, hogy mi a fasz van veled, nem iszunk -e egy kávét vagy mittudomén. Nem. Ilyenkor csend van, és ha én nem telefonálok, hát az kurva élet, hogy a következő szívesség kérésig más sem. Éééééés nekem ebből éppen három napja pont elegem lett, ergo azóta, és legközelebb bárki keres szívesség ügyben, a következő lesz: Miután barik vagyunk, kedvezményt adok az elvégzett meló árából. Jó sokat, pl. feléért megcsinálom. Ez korrekt, nem? Ki ad ma 50 % engedményt? Hát senki. Szóval így döntöttem, és három napja így is tettem. Na volt ám lesés. Meg áll leesés. Én meg mosolyogtam :) kedvesen :) Mert kedves vagyok, és nem hülye. Vége az ingyen melónak. Még anyámnak se. Mert valahol meg kell húzni a határt, ha mások a nagy szabadságukban maguktól nem veszik észre. Ja, ennek okán töröltem a közösségi portálról mindazon ismerőseimet, akikről nem is hallottam évek óta, csak úgy vannak, ám küldözgetik a szaros meghívóikat meg az idióta szerencseleveleiket. Anyád. Nak. Küldözgesd. Köcsög. Deleted. :)

És aztán történt más is, fasza bolygóállások lehetnek XD Itthon is bilit borítottam, végre elmondtam olyan dolgokat amiket nem. Amiket eddig nem, mert féltem attól, hogy hű de megbántom. NA, hát kijött amit akartam, ennek eredménye baszottul nem az lett, amit vártam, de nem baj, mert annál jobb az eredmény. Kimondtam hogy ki voltam én, és ki lettem. És kimondtam, hogy én az vagyok aki voltam, csak álarc mögött...jó régen immár. És ideje volt eldobnom az álarcomat, mert igenis én az vagyok, akit 14 évvel ezelőtt megismert az az ember, aki most alszik a nappaliban éppen. XD Igen, kimondtam hogy nem vagyok angyal, nem vagyok szende szüzike, és attól, hogy Buddha és Jézus között találtam meg az utamat, még nem vagyok guru, se mester, se semmi megvilágosult szent. Ember vagyok, ráadásul Nő, és mint olyan százezer százalékos. És nem tetszik egy csomó dolog... És így ahogy vagyok szeretem magam, mert alapjáraton kenyérre lehet kenni, de ha valakire berágok, annak úgyis annyi. És hogy mi lesz ezután? Nem tudom. Azt tudom, hogy jó volt végre kimondani sok sok dolgot. Könnyebb most, és jobban is érzem magam. Már nem félek, már nem aggódok. És tudom, hogy már megint nem hallgattam az üzenetekre, amik pedig jöttek...és jöttek...én meg mentem a fejem után. Meg kéne már tanulnom hallgatni. Hallani, hogy ezek tényleg nekem, és hozzám szólak, még akkor is ha nem tetszik amit mondanak. Hiszem, hogy minden okkal történik. És ami a legfontosabb: " aki a múltamból most nincs a jelenemben, az nem véletlenül nem szerepel a jövőmben..."

www.youtube.com/watch

ördöglep®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

na,

(DJH, 2010.09.19 18:25)

az előző hozzászólásomban valami ilyenre utaltam. De jó ezt olvasni!!!
Szeretem még mindig, ahogy irsz, amit irsz!
Remélem nem ez az utolsó irásod!

egyhúron

(Margarépa, 2010.06.23 19:32)

Régen írtad..most olvastam...nagyon-nagyonnagyon tudom mit mondssszzzz...:DKöszi!!!!