Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megtaláltuk (én is) Atlantiszt :)

2009.03.05

Na az úgy volt, hogy letöltöttem a google earth legújabb verzióját, 5.0 beta mert imádom körbeutazni a földet :)

És akkor elkezdtem nézegetni tulajdonképpen ma egész nap. Megnéztem mindent, amit csak hirtelen megkívántam, még a tiltott várost is, meg Ostiát, New Yorkot...Aztán az jutott eszembe hogy megnézem a bermuda háromszöget...innen meg már egyenesen jött az ötlet, hogy ha Bermudák...akkor megnézem hol lehet Atlantisz. Platón szerint valahol a Spanyol partok mellett, az Atlanti óceánban...

És akkor én olyan kurva jó dologra lettem figyelmes...hogy jájjj :) Tessék, lefotóztam :

 

Kép

Látod? Na. Sajnos itt nem láthatóak az arányok, de ez a terület itt nagyon nagy, és még vezetnek ki "utak" a Gibraltári szoros felé. Na mindegy.

 

Rákerestem a gugliban, mert hallottam h valaki szintén a gugli földdel megtalálta Atlantiszt, ( egy hetes a hír) de a tudósok erre azt mondták, hogy azok csak a tengrekutató hajók szonárnyomai. XD Utánanéztem a palinak, és ugyanerre a területre mondja ő is, hogy ez lehet az. Na..má ketten monnyuk :) Meg szerintem páran még rajtunk kívül, lelkes gugliörszösök valszeg szintén rábukkantak erre.

Most szerinted...ezek itt szonárnyomok???? Mert aki ezt állítja, az nem normális. Ha ezek szonárnyomok, akkor mindenhol kellenne ilyen szabályos "nyomokat" találnom...de bárhogy is gúvasztottam a szemem...legalább is az Atlanti óceánban nem találtam ilyesmit. :)

Ha érdekel, töltsd le a google earth 5.0-át innét:

earth.google.com/ és akkor aztán lehet garázdálkodni :) Imádom a gúúúglit meg az örtjét is :))))

Ja, ha szépen kérsz megadom a koordinátákat. Jópénzé' XD

 

Na, most megyek mert keresek egy hajót, ami rogyásig kincsekkel elsüllyedt. Valamikor....valahol :) Azésemondommeg. Ha egy darabig eltűnnék, és nem írnék semmit...akkor megtaláltam oszt mentem mint békaember. dödödö

 

Repkedőlepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.