Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


merengés

2010.03.11

Érdekes az élet, felettébb érdekes. Amikor azt hiszem hogy nyugi van, kiderül hogy nagy francot van nyugi, csaképpen zseniálisan tudom elültetni az agyam, csakhogy nyugi legyen.

Nem lehet sokáig ültetni...képtelenség, mert nagyon nagy erővel akar majd kitörni. És minden kitörésnek vannak belátható és beláthatatlan következményei. Nos, utóbbiakat nem akarom. Elvágyom innen térben és időben.

Sunyi egy dög vagyok, padlót fogna aki most belelátna a fejembe. Még jó, hogy ez senkinek nem adatik meg....

Az jó, amikor tanulok, mert akkor nem gondolkodom. Ergo, mostanság elvagyok. Szerintem azért jelentkeztem a jogra, mert előre biztosítom magamnak az öt év totális agylefedést. Tanuloktanuloktanulok.

Nincs világ nincs világ nincs világ.

Most dipimunkát fogok írni, ősztől ha minden jól nyögöm a jogot. Végül is rafináltan intézem az agyam totális szedálását. De még mindig jobb mintha innék nem? XD

Szeretnék bulizni. Hogy önmagam lehessek. Mert itthon nem lehetek az...és ez már fáj, tényleg. Szar, hogy nem vállalhatom önmagam, mert azt itten nem szeretik. Az igazi ÉNt nem szeretik, az tuti. Ergo arra gondoltam, hogy a kedvesem se boldog, hiszen tudnia kell, hogy az akit ő lát...az basszus nagyon nem én vagyok. Elég hülye, ha mégse venné észre. Nem baj. Ez már az ő baja. (lesz)

Valaki azt mondta nekem a minap, hogy nemigen tudja elképzelni hogy romantikusan nézek egy pasira....ecc.

Tudok úgy nézni. Hajaj. Naná hogy tudok. De könyörgöm. Ahhoz nem ÉN kellek elsősorban hanem Ő. Hogy nézhessek rá úgy. Hogy hagyjam, hogy átöleljen, hogy nő lehessek mellette. Ehhez férfi kell...aki mellett NŐ lehet az ember lánya. Aki nem fogja ezt kihasználni. Aki nem kényszeríti ki belőlem a férfias oldalamat soha. Mert igen, lazán elküldök a p*ába bárkit, ha úgy hozza a helyzet. De ha nem?

Furi bolygóállások lehetnek, hogy én most ilyen vagyok. Ám azt hiszem, ki kell használnom, hogy ilyen vagyok. Semmi sincs véletlenül.

Az ember lánya előtt az apa a minta. Ha nincs..akkor a tapasztalat.

Ja, az apukám. 21 éve halott.

Stockholmból érkezett egy kép, az ügyvédnőm küldte nekem. Egy kép az apukámról. Tudta, hogy fontos nekem, ezért elküldte. Nap nap után, amikor bekapcsolom a gépet, klikkelek a képre, hogy köszönjek neki.

és hogy felhívjam a figyelmét arra az aprócska tényre, hogy hogy kibaszott velem.

Ezt minden nap megteszem. És nem fogom elunni.

Kép

Klikk...aztán jóreggeltapuciszépvagymaiskösziba*meg.

Másnap is...és megint és megint. Elvagyunk....

 

hülyemegintalep®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.