Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


péntek ( mingyá kari....)

2008.12.19

Szóval az úgy volt...hogy ültem itt a gép előtt, mert írtam egy cikket...egyszercsak éreztem, hogy sajna le fogok esni a székről. Tényleg...és nem azért mert jól beb*tam...hanem csak úgy. Érted.

Na mondom, ennek a fele se répa :) kimentem a kertbe, és jó mélyeket lélegeztem a szakadó esőben. Persze nem lett jobb, sőt. Aztán ez így folytatódott hajnalig, négykor elaludtam, hathúszkor keltem, methogy vittem a gyereket a sulóba., Montam is neki...Te. Muszáj suliba menni???? Közben készülödtem, látom ám, hogy ő meg visszabújt az ágyikójába. Óóóó...mondom, csak poén volt, a rosszabbik fajtából, szal gyere csak gyere.

A sulitól hazafelé az Úr vezette az autómat...mert megkértem rá. Én ugyanis képtelen voltam vezetni, anniyra rosszul voltam. De óhajomnak megfelelően, gyönyörűen hazaértem, letéptem magamról a ruhát és eldőltem az ágyon.

Fél kettőkor a fiam ébresztett...mondom basszus...most vittelek el...már itthon is vagy??? Összeszedtem magam...és csináltam borsófőzeléket meg sülthusit...aztán visszaájulás az ágyba. Igaz...lementem a Lidlbe...mert mondom ez nem igaz, hogy nem tudok állni a lábamon :( szal csakazért is megyek....

De nem használt, ergo este 10-kor én már bebújtam az ágyba ( jézusom...xD )

 

Ja...persze a szerkesztőségi karácsonyi vacsorán jelenésem lett volna...de ááááá. A főszerim/barátnőm hívott...és jól lecseszett, hogy tuti nem ittam vizet egy hete, és tuti hét kávét naponta igen. És hogy azonnal igyak meg két pohár vizet...éjfélig meg a másik másfél litert. ( gyilkos xD )

akartam kamuzni valamit...de nem hagyta. Meg most mit kamuzzak olyannak...aki ismer...és tudja hogy az van amit mond...úgyhogy ittam egy bögre vizet...brrrr.

23,15-kor anyuci smse ébresztett...felhívtam, mondtam neki h beteg vagyok...pedig nem akartam, mert akkor aggódik :( Aztán MA felkeltem reggel 6,20-kor, csináltam tízórait a kölyköknek, és visszazuhantam a kanapéra. 11-kor megjött Marcus...aztán én tovább aludtam háromig.

 

Hát...ennyi. A hülye Krisz azt mondta telefonba...hogy ez végelgyengülés xD ezen röhögtünk, mert persze nem ezt akarta mondni...csak ez jött ki belőle.

Nos...nem ittam kávét, mert nem kell...és alig dohányoztam, mert attól is rosszul vagyok. Pfffúúúj.

Nincs lázam, semmi tünet, csak annyi, hogy duplájára ugrott a vérnyomásom...ami 140/90 momentán.

Ezért nem írtam semmit, meg be se kapcsoltam a gépet, mert ugye csak feküdtem, és feküdtem. Megkaptam azé a magamét, hogy ugye orvos...meg ilyenek...és már intézik is nekem az átvilágításomat. Juhéjj. xD

Tudjuk jól, mindennek oka van. Ennek főleg...értem én, értem.

Úgy hiszem, be kell fejeznem hogy hajnalig fent kuksolok...mert aztán meg így járok. Érdekes, még így is...de semmi gondom nem volt a hat huszas keléssel...még kávét sem ittam, mégis jól vagyok. ( naná...140-es vérnyomással hogy is lehetnék ?)

Summa summ...

Átmegyek jókislányba, és mostantól 11 felé már aluszkálni fogok. Szerintem jó ötlet :)

 

kórságoslepke xD®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.