Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Polar bear attack - durva képek. tényleg.

2009.02.08

Namost ezek tényleg durva képek, ha nem bírod ne is nézd meg. Én bírom, szóval méne. Ha te nem, akkor ne görgess a legaljára. Bár ez úgy működik, mint a piros gomb...amire rá van írva hogy ne nyomd meg. Úgyis megnyomod. Mert az ember már csak ilyen XD Megjegyzem, jobban szeretem ha egy ember ilyen...szóval megnyomja...merthogy ugye mi lesz vajon. XD ha ott és akkor meghal ezért...na de volt egy uccsó ám annál jobb pillanata, nem ?Szóval...úgyis tudom hogy megnézed...XD

Nos, kaptam ezeket a fotókat. A jegesmedve megtámadt az éppen alvó pasit, aki volt oly balga, hogy ott vert tábort. A képekből ítélve sztem valahol orosz területen történt, nyilván az arktiszon. ( az amcsiknak jobbak a cuccaik, sátor meg az emberek ruhái....meg nem ilyen a rendelőjük mint ez itt. Tipikus orosz...XD )

Arról is van kép, hogy szegény maci fekszik kiterítve...mert megölték. Lelőtték. Ez az ember megúszta, ennek örülök, de a macit akkor is sajnálom. Mert mit tett a maci?

Amit a jegesmedve általában szokott.. ti. kaját keresett. Mérhetetlenül jó a szaglása, kilométerekről megérzi a kaja szagát. A kaja lehet fóka...de lehet ember is. Namost fogta magát, és jól megtámadta a sátrat, amiben emberünk aludt. És ez lett...ami a fotókon látszik.

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy mit csinált ott ez a bácsi? Tudta h jegesmedvék is vannak ott? És tudta, hogy a maci, főleg a jeges, a világ legveszélyesebb ragadozója? Ha tudta, akkor vajon csőre töltött puskával aludt? Netán éppen vadászni akart?

Annyi kérdésem van ezzel kapcsolatban, olyan érdekes. Tudni akarom, hogy mi történt. Hogy miért? Mert csak.

Mert imádom a jegesmedvét. Rajongással szeretem, és tisztelem, mert hihetetlen gyönyörű, okos, és és és... Tképpen minden medvét imádok, és az oroszlánt és a tigrist...és általában a csúcsragadozókat. Lenyűgöz az intelligenciájuk, a szépségük, és a bájuk, gyengédségük...amikor a párjukkal, vagy a kicsinyükkel vannak.

Csak akkor ölnek, ha enni akarnak, vagy a családjukat védik. Máskor soha. Ki lehet próbálni. Egy jóllakott sziesztázó oroszlán hülye lesz felkelni..és téged megtámadni ha ott kószálsz. Már jóllakott :) Csak figyel a fa alól...de nem fog bántani.

Ahogy...általában egy csúcsragadozó.

Nos, a maciról nem teszem ide a képet...mert az nekem szomorú. Nade ezek...erről a pasiról...hihetetlen hogy látni a medve karmát a hátán...na, meg hogy hiányzik a fél bokája. Nagyon durva sérülések, és olyan félelmetes.

Hogy milyen kicsik, kis szarok vagyunk mi...emberek.

Kik vagyunk mi az állatokhoz...a természethez képest? Hát senkik.

Ha nem lenne puska...ez a maci megette volna a bácsit.

Az ember fegyver nélkül egy nulla.

Na ezért érdekelne hogy ez a pasi miért ment oda, ahol medve él. Kutató volt? Vagy vadász? Mellesleg a jegesmedve védett állat...lévén hogy kihalófélben van.

Ez megerősíti azt a gondolatomat, hogy orosz lehet...ők aztán tesznek a kihaló fajokra....

Na itt a kép. Ha nem bírod...ne nézd meg. Nehogy má miattam ne aludj az éjjel XD

Itt aludt az ember:

Kép

Ilyen lett a háta:

 

 

Kép

Ilyen meg a lába:

 

 

Kép

Durva mi? Istennek hála ez az ember túlélte. Halleluja.

 

De még mindig tudni akarom hogy MIT KERESETT OTT AHOL A JEGESMEDVE LAKIK????

 

Értetlenlepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.