Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rendőrök vs. ÉN XD

2009.08.27

Na...hát szépen vagyok már megint. Mindenesetre egy biztos...nemsoká itt ezen az oldalon nyílt levelet fogok írni a rendőrbácsiknak, hogy hagyjanak má békibe...

 

Történt, hogy a drágaságom már megint elment zűlleni az idióta főnökségével, ergo naná hogy én mentem be érte a belvárosba. Merthogy ugye jófej vagyok. A bazilikánál parkoltam le, majd miután felszedtem részeges csomagomat, kihajtottam a Bajcsyra, a Deák irányába. A kedvenc zeném bömböltettem, meg odaléptem neki merthogy épp beváltott volna a lámpa a Deák kereszteződésnél. Végül is láttam hogy messzi valami kék lámpa villog, de hát nem törődhetek minden kéklámpával. Nem is törődtem. Na, a Deákról az Erzsi térre befordulva, lassítottam ,mert mentő meg rendőrök voltak. A kék lámpa akkorra már mögöttem villogott, na mondom ez ide jött...vót balhé XD. Befordultam azzal a slunggal ahogy érkeztem, a két szálloda közé....a kék lámpa meg mögöttem. Úgy értem a rendőrautó tetején. Na, mondom..ezek itten engem üldöztek??

 

Három...azaz három rendőr ki...oszt felszólítottak hatóságilag hogy izé. Zene bömböl, Lepkusz kiszáll, és meglepődik a három sünön. :) Odaadtam a papírjaimat, na ekkor a kedvesem már replikázott is nekik, hogy ugye mi a francot akarnak. ( Tudni kell; 1.mióta leszerelt, és magas beosztásban dolgozik, jellemzően alázza a rendőröket. Mert csak. 2. Ha enyhén ittas...na akkor főleg. 3. Ez a kettő tény egyszerre működik nála.)

 

No, mondja a főrendőr ( a másik kettő csendben volt) hogy ugye milyen indokom van nekem arra, hogy a Bajcsyn szemben mentem a forgalommal....

 

Mondom, mi van? Hol mentem én szembe? Hát aszongya' kihajtottam a Bajcsyra...szemben a....blablabla

 

Mondom dehogyis hajtottam, meg szembe...főleg... Ekkor már a kedvesem is érdeklődött, hogy ugye kivel kevernek össze minket mert mi ugyan nem mentünk szembe... Na erre legyintett egyet a rendőr, hogy na jó..hagyjuk. Magamba, mondom hagyjuk is. Hát nem vagyok hülye, csak tudnám ha szembe megyek a forgalommal. XD Mindegy, közben, én már tudtam, hogy jön a szonda. Jött is, megfújtam. Szonda rossz. Valami 10-est mutatott, mondom baszki...kettesnél már feküdnék XD. Namégegyszer fújás....és szerintem hagyta a picsába..nem akart égni nagyon hogy szar a szonda..de amúgy is látták hogy én biza nem ittam. Mondtam nekik, hogy ettem viszont mogyoróscsokit, és ugyan tudják-e, merthogy friss a hír..hogy a mogyorónak igen magas az alkoholtartalma?

Azért jólesett hogy kb. 3 másodpercig nézett hülyén...XD Háháhá :)))

 

Eközben az én kedvesem, jelezte nekik hogy ő is rendőr volt, nem kicsit, nagyon XD és ne arcoskodjanak má ha lehet. ( nem is arcoskodtak...)

 

Na, ekkor gyengéden megérintettem..hogy csöndben legyen már...És hozzátettem, hogy ne haragudj, de nincs semmi baj, végzik a munkájukat..ennyi. Végül is szerencsére nem baszogatta őket hanem dumáltak a kollégákról, a közúti ellenőrzésnek itt lett vége ugye.

 

De hallod...baszki. Hát ezek ott üldöztek engem kék lámpával, én meg szartam rájuk magyarul...ha nem megyek be a szállók közé..ki tudja mikor értek volna utol. Úgy röhögtem magamon, hogy milyen egy mókás helyzet.

És megjegyzem, pár éve szintén ezért szondáztattak, mert biluxolt nekem a rend őre, hogy álljak meg, na én meg dehogy álltam. Magamba, mondom kéklámpázzá...akkor megállok :) Kb. 600 méter után rájött, lámpázott, és három szondájába került, annyit kellett fújnom mert nem hitte el hogy valaki józanul nem áll meg a rendőröknek :)

 

Pedig de. Van ilyen. Hát én.

 

Az éjjeli lepke :))))))))))))

 

 

 

PS. A nyílt levél meg fog születni, mert nem hagynak békén. Én nem értem. Régen halál nyugodtan megittam valamit, mert a büdös életben nem szondáztak. ( Nagyon régen...fiatal voltam és bohó :))) )Ma meg...komolyan mondom, ha én kiteszem a lábam bulizás célból, az tuti, hogy legalább egy rendőrautó letol a padkára, és közutiellenőrizgetengem szondával spékelve. MIÉRT??????? Évek óta egy kortyot sem iszok, ha vezetek. Ha igen, pl. egy mojitót akkor 5 órán át ücsörgök ( ugye Luki?) hogy beülhessek az ótómba. És ebbe belefáradok már, mármint nem az ücsörgésbe, vagy a nem ivásba, hanem abba, hogy engem mindig leállítanak és mindig előkerül az a kib...ott szonda.

Te figyu. Amúgy, normális állapotomban...én úgy nézek ki mint aki be van b..va? ( aki ismer, attól kérdem). Hmm? Összeállnak a szemeim, vagy mi? Esteleg vigyorgok mint a tejbetök, az a baj? Vagy hogy alapállapotban tegeződök?

 

No...hát ennyit mára. Ja, amúgy nemtom mi van, de ma rekordot döntöttem mivel 41 emberke nézett fel erre az oldalra. Csak tudnám honnan kerültek ide :) Örülök nekik...nade mitől ez a hirtelen érdeklődés? Ááá...ez már paranoid tünet. Megyek iszok valamit XDXDXDX

 

paralepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nincs cím és kész. na.

(Lükim XD, 2009.09.05 16:09)

"Nem jellemző rád az alkohol... mostanában."

de helyes vagy :))))))))) Mert régen alkesz voltam nem? De. XD Na jó...az sose nem voltam, csakhát mulatni tudni kell ugyebár. Újabban Gin/tonic szigorúan Beefeater Gin/Coca Cola által gyártott tonic verzió szalad. Vagy JohnnyW/Bomba/RedBull vaaaagy...Dupla édes Martini jó sok jéggel. Ja..és az örök mojito. Az jöhet mindig. Nos, mint írtam volt - nem vagyok alkesz XD Ezek az italok iszonyat finomak, már amikor módomban áll iszogatni belőlük. Itthon, ugye, mert ha itthon vagyok nem kell hazajönnöm...erre jöttem rá a minap. :)
És: a tükrömet sminkelésre IS használom, meg arra hogy nézzem kik vannak mögöttem, mert kicsit paranoid vagyok. Láttam hogy ezek mögöttem vannak, csak azt nem sejtettem, hogy engem üldöznek :) Illetve: Tudtam...de nem sejtettem :))))

BiluXosoknak

(Lük, 2009.08.31 10:09)

VáááááHáháááá :DDD
Lökött vagy te...
...meg a tükrödet sminkelésre használod! :DDD

Amúgy meg igen is szoktál inni!
Persze nem jellemző az alkohol...
...mostanában!
De szerencsére iszol!

Amúgy meg változtasd meg a betü szinét, mert nem látja a közeg...
...aki ide fellátogat.
:DDD