Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stockholm...

2010.01.09

Jó tudom hogy nagyon rossz voltam...nem is írtam...meg ilyenek.

Hát...azt mondom...pardon. Nem volt rá érkezésem. :)

Most viszont Stockholmba mentem...illetve január kilencedikén, kb. délben. Vagyis pár óra múlva. Nem, nem hülyültem meg, tudom hogy elég hideg van itt is...csakhogy muszáj, mert hagyatéki tárgyalás lesz.

Apám ott élt és halt...no meg a neje is, aki nem az anyám :) Az itt van és él Hála az égnek:)

És le kell rendeznem a hagyatéki dolgokat, már ami engem illet. Nem tudom mi az, és mennyi, egy biztos; több ismerősöm érdeklődött h gondolkodtam e azon, mi lesz ha nagyot öröklök, mire költöm?

Nos, nem gondolkodtam. Nem tudok semmit, mert apám már 20 éve meghalt, ergo a neje akár el is dorbézolhatott mindent. Ez esetben persze meglátogatom a sírjukat...és nem azért hogy lerójam kegyeletemet...XD

Így hát úgy vagyok vele...kimegyek Stockholmba, ott leszek keddig...lesz ami lesz...és ennyi. Csinálok sok fotót, mert gyönyörű város...és ráállok a palota lépcsőjére, ahol a Nobel díjat osztogatják. Nem a lépcsőn....XD Ergo már a lábnyomába érhetek a Nobel-díjasoknak :))))))

Ha megjöttem, bővebb leszek, ígérem. Majd mindent elmesélek. Addig is itt van egy dal...stílszerűen svéd, ám mégis a kedvencem:)

Legyetek rosszak. XD            www.youtube.com/watch

 

Kép

repülőslepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.