Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szilveszteri hajdada

2009.01.02

Mit jó volt...remek volt :)

 

Nem akartam nagy bulit csinálni...mert ugyan két éve jó volt nagyon...reggelig...és sokan voltunk...de utána azt a takarítást nem kívánom senkinek. Meg azt se, hogy valaki nem ismer határt a piában...szóval nekem ne kavarjon senki tökrészegen...főleg ha én sem vagyok az :)))))))

 

Ezért csak egy barátunk és a felesége volt itt akikkel anno Egyiptomban nagyon jól éreztük magunkat, velük volt a kislányuk...no és hát itt volt a két fiúnk...meg a két barátnő. Utóbbiból az egyik itt is aludt. A fiam barátnője...:) Édes kis cicamica. Tényleg. Főleg mert állandóan segíteni akar...na ez meg nekem mint maminak nagyon bejön ám:)

 

Gyerekek...én rég röhögtem ennyit...mint ezen az éjjelen...de tényleg :) Merthogy karaoké partit csaptunk...és baszki ami abból lett hát az valami fetrengés...:)

 

Körbe ültünk a nappaliban...és úgy énekeltünk felváltva. Volt több dvd is...az egyik...az olyan Fásy mulatós...nahát kész voltam. Nagyban énekelem az ábrándos szép napok című nóta leggagyibb változatát...egyszer csak látom ám...hogy ahogy ott ülünk, és énekelünk...hát frankón mint egy nyugdíjas klubban. Ülünk...merthogy mondom leültettek minket körbe az ápolók...és a tolószék nélkül úgyse tudunk arrébb menni. Na a mikrofon kiesett a kezemből úgy elkezdtem röhögni...és fuldokolva mondtam a többieknek, hogy mire gondoltam. NA szerinted? Mindenki elkezdett öreget játszani...hát kész voltam. A könnyem kifolyt a röhögéstől... de nekik is XD

 

Onnantól képtelenség volt énekelni...mert visítva röhögtünk.

 

Hát mondom baszki...akár mehetnénk haknizni a nyugdíjas klubokba...vagy a kerületi művházakba XD Még az a CD...kemény nótákat tartalmaz...naggyon komoly XD

 

Ááá...istenem imádom. Imádom amikor fetrenghetek a röhögéstől...mert az annyira jó. A szilveszterem ebből állt nagyjából...több órányi röhögésből.

 

És ami a lényeg...nem küldtem senkinek smst...mert ezt úgy nem bírom...hogy hagyjak abba mindent...és álljak neki sms-ezni..ááá.

 

Úgy hiszem...minden kedves barátom/nőm/főnököm/családom tudja....hogy mit kívánok neki. Tényleg meg kéne írnom? Akkor...amikor sosincs térerő, meg hálózat...meg vonal...meg ááá.

 

Aztán 3 óra felé nekiálltam karaoké cd kiírni...a számítógépemből...be is szóltak rögtön, hogy na te ezt fogod csinálni egész évben. Mert ugye a hiedelem szerint, amit újév első napján csinálsz...az lesz az éved. hát...nem rossz. Cd író leszek:) Aki röhög állandóan :) Mit mondjak... kell ennél több? :)

 

Végül is...jó buli volt. Aki engem ismer...az nagyon tudja, hogy mennyire imádok röhögni...de olyan istenigazából.

 

Nos...ez most jó volt. Szerettem, akikkel együtt voltam...és végül is annak ellenére hogy telenyomtuk  a hűtőt piákkal, alig ittunk...inkább csak úgy szokásból töltögettünk ezt-azt...mert vihogtunk mint az idióták :)

 

Éjfélkor kimentünk tüzijátékozni...gyönyörű volt :) amikor vége lett, és láttam hogy mindenhonnan csak a robbanások...meg a tüzijáték fénye...hát gyorsan átmentem iraki kiküldött tudósítóba XD be-be húztam a nyakamat...és tudósítottam mint Tvrtko a harcmezőkről....

 

Hát igen. Komoly veszélyben voltak...már a többiek...Tőlem xD

 

 

 

Húú..de jó volt erre visszagondolni, most...amikor már vége :) Szeretem az ilyen képeket...emlékeket.  És hálás vagyok, hogy ilyen jól érezhettem magam.

 

Köszönöm szépen :)

 

 

 

Lepkusz®

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

persze h tudod

(Angel...:), 2009.01.16 00:30)

Hát jótól kérded...XD Mert ilyen már nekem is volt...és nagyon imádtam :) Az volt, igen angyal volt, nem is akármilyen...hehe. Persze hallom h a szkeptikusok most miket mondanának...vagy mondanak -de az az ő problémájuk. ( úgy kell nekik) Amúgy próbáld csak ki, hogy mi történik, ha hívod. Direkt...Na az valami hihetetlen jó érzés. De majd mondd el nekem is :) Nagy őrült puszi+ölelés :)

Angyal csók?

(Angel, 2009.01.15 13:15)

Szia Drága!
Múlt pénteken érdekes élményem volt. Nem akartam belealudni a meditációba, mégis vagy 3-szor arra eszméltem, hogy már majdnem.... aztán belealudtam és egy határozott érzés, egy szájra puszi ébresztett fel!!! Komolyan éreztem! És úgy éreztem, Angyal volt... szerinted? Bár, asszem, tudom, mit válaszolnál...:-)
Ölellek szeretettel!

újévvan

(Angel, 2009.01.05 23:11)

Szia Lepkusz!

Hát Néked is csodás, varázslatos, sok szeretettel, finom öleléssel teljes új évet kívánok. Mellé természetesen minden olyat, amit Te szeretnél magadnak. :-))
Ismét jövök, remélem, különlegesebbnél különlegesebbekkel.... Az Élet nem áll meg. :-)) Ölellek, szeretgetlek.... Angi':)