Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szinkronicitások. Vicces és nem vicces.

2009.02.26

Üldözött lettem. A minap írtam az Intellektuálisokról. Ma pedig átlátogattam a barátném honlapjára, és nem beleszaladok egy olyan tízmérföldes hozzászólásba....amitől megint rohamot kaptam?

Na..hát gyerekek ez a szinkronicitás. Itt történik valami-itt írok valamit-ami ott is éppen történik.

Mindenesetre...nem volt erőm végigolvasni. Az mán nekem sokK lett volna. DE legalább megerősített a minapi bejegyzésemben. Hogy nem én vagyok a hülye. ( enélkül is tudtam...de azért na...XD)

De ha holnap...ha holnap akárcsak eggyel is összeakadok, én komolyan nem állok jót magamért XD

Más. Még ennél is rosszabb. Álmodtam, és reggel meg is jegyeztem, hogy na má megint reptér....

Azt álmodtam tegnapelőtt, hogy egy repülőtéren vagyok, valahol, valami skandináv országban, és hogy iszonyú nagy a fejetlenség, mindenki rohangált...Én  vártam, hogy a kapuhoz hívjanak, -már késésben voltam, kérdeztem hogy miért nem megyünk már-, de mondta egy repteres, hogy még kilenc ember hiányzik. Erre visszaültem a székembe, és vártam, de valamiért szomorú lettem.

Na, erre ma, szerdán... landolás közben lezuhant a török légitársaság gépe...Amszterdamban. Állítólag kilenc ember halt meg. :(

Hmm. Skandinávia...és a kilenc hiányzó ember. :(

Hát. Szinkronicitás. Ezek vannak.

Lepkuszkritikusz®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:) , :(

(Hinyi, 2009.02.26 17:21)

nekem is csak egyszer és még nem válaszoltam rá...

na Attika most mongya, hogy a ferihegy2b-n (kis betűvel írom, mert nem mi nyertük a bővítését, hanem a buzi kész), míg vártak, egy tévén pont valamelyik repülőszerencsétlenséget mutatták, és a Kathynek meg volt már kényszerleszállás élménye Johannesburgból jövet, úgyhogy teljesen kész volt szegény, még 5 vodka után is...