Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végre itthon :)

2010.01.13

Na az van, hogy valami eszement módon jó itthon lenni!

 

Később, ahogy ígértem mindent elmesélek...most csak annyi, hogy jó itt.

Mert Svédország az valójában ALASZKA és mint olyan GYŰLÖLÖM a hideget!!!! El tudod képzelni, hogy kiszállsz a gépből...mész hat és fél métert és fáj a menés???? Valami irtózatos metsző hideg volt, és ez nekik tök normális.

 

Na ezért nem normálisak ők...Milyen má' aki jól érzi magát ilyen zord körülmények között? Brrrr.

 

Ám, aminek úgy örültem mint majom a farkának:) miután egy pici reptér ahová a Wizz leszáll...lehetőségem adódott odaállni az én gyönyörűséges rózsaszínmalacka szerelmem elé( Airbus A320) és lefotózni! Imádtam! Ott álltam az Airbus alatt és vááááooooo táncikáltam meg visítgattam örömömben, többek döbbenetére amit pont nem érdekelt :) NA itt a kép, nézd:

Kép

Mit szólsz????? Gyönyörű mi?

Amúgy az Andris rókát is vittük magunkkal, aki ugye eredeti svéd, hiszen az IKEA produktuma XD szóval a szülőföldjére érkezett. Itt van:

 

KépKép  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Itt még Pesten.....a másik kép már Skvasta Airport :)

Vannak még képek róla, de azt majd egy külön albumba teszem ide :)

és igen...amiért valójában mentem nem volt egészen "sikertelen" bár a jó sok millióból szinte alig maradt, úgy értem apám halála óta ez a nő mindent elcseszett...később miután ez a perszóna éppen halálos beteg volt nem ért rá fizetni a számláit és mint "jó ember" mellett---hát mellette senki nem volt, aki ezt megtegye helyette. Így aztán a számlája jól le lett amortizálva.

De nem baj, mert a tudat, hogy tudom hogy hogyan távozott e földről mélységesen megnyugtat, mert újabb ékes bizonyítéka annak, hogy az élet igenis hogy igazságos. Aki életében gonosz és hazug...annak a halála is olyan lesz. Na, ennek olyan lett.

Mondtam is hogy áldassék az Úr...XD

Most megyek...élvezem az itthonlétet, holnap ( vagyis már ma) majd beszámolok Svédországról, meg teszek fel képeket :)

krokodilvigyoroslepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.