Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


vírus...meg a martini...és a megérzéseim :)

2009.01.13

Szóval hogy jön a vírus a martinihez? Hát úgy hogy én összehoztam őket logikailag.

Mer a vírus miatt van a martini...ivászatom XD

Na az történt..hogy: Pár napja az egyik antivírus progim talált valamit ( a spyweare T. ) ennek okán jelezte h törölni fog egy filét mert csak. Na mondom...akkor a lényeget kiírom cédére...mert hátha. És így is tettem. Még mielőtt olyat törölne...hogy jöhet a format C. Kiírtam az egyetemi cuccaimat..meg amit fontosnak véltem. És pont.

Aztán a minap msnen én barom, fogadtam egy zipelt állományt, mert marha mód nem tűnt fel..hogy csak az állomány jön...a küldő mégcsak nem is köszön...vagy valami.

Aztán ma jött a csoda...ui. NOD32 antivírusom van...és elkezdett zizegni...hogy ugye férgeket talált...

Jájj mondom a jó édes anyádat és mé most szólsz...mikor már itt vannak...egyáltalán...hogy kerültek a gépemre? És szomi lettem, mert annyit kortenskedek a NOD mellett, hogy lassan jutalékot fizethetnének...de tényleg a legjobb a legjobbak között. Végül is a drága 68 fertőzött szart talált...ergo karantén...meg ugye a törlés. És mivel kezdte? Naná hogy az egyetemi cuccommal...én jó istenem...

Álltam...potyogtak a könnyeim...és bejelentettem itthon...hogy a gépemről most tűnik el az egyik vizsgamunkám.

Majd két perc múlva bejelentettem azt is..hogy még jó hogy két napja kiírtam cédére :)

Erre felmerült a kérdés: hogy akkor meg mé'bőgsz???

Hát mondom azért...mert nem értem, hogy hogy létezik hogy a NOD nem vette észre? Nem fért a fejembe.

Aztán megnéztem, hogy az aznapi NOD frissítés mik ellen frissített. És mit látok? Hogy az én drágám azért nem vette észre...ezt a típust...mert 23 órakor frissített rá...vagyis annyira új ez a szar...féreg...hogy csak akkor töltötte le az infókat róla.

Na ez volt a pillanat...amikor megnyugodtam...és megsimogattam a kis NOD32-met...gondolatban. És csakazért is ráküldtem a már ismert fertőzött file-okra még két másik rivális antivírust...és láss csodát..észre se vették :) cöcöcö..mondom én...XD

Ez volt az a pillanat...amikor elővettem a hűtőböl a martinit...( mert no martini no party :) ) és kitöltöttem magamnak...aztán álltam a gép előtt, ittam...és mondom...dógozzá csak...törölj amit akarsz :)

De bánatomban ittam...és most mindjárt negyed hat...reggel...merthogy öt és fél órán át vizsgálta a gépemet a kis drágám. AZ eredmény: több százezer átvizsgált file...és 9 kórokozó...ami ment a szemétbe.

Szóval ha gondolod...nyisd meg a Windows feladatkezelőt...és nézd meg milyen folyamatok futnak. Ha látsz egy olyat hogy winsystem.exe na az szar. Azt álltsd le jobb egér klikk folyamat leállítással...és töltsd le a NOD32-őt( ha nem lenne...)...és tisztítsd meg a gépedet. Ennek a szarnak ami az enyémen volt a hivatalos neve: AutoRun.Agent.GF Féreg

Megérzés...érdekes. Amit törölni kellett...nekem ki van írva cédén. Pedig sose csinálok ilyet...pár napja mégis megtettem. Ergo..nagy kár nem ért :)

Martini...mert jól esett meginni 3x2decit. Kb. Tök jó. Elvoltam itt magamban. És szerintem olyan kis vidám lettem. Na jó...annál több. Röhögve néztem ahogy eszi a sok szar a gépemet XD

Hát így telt a mai éjszakám. Hát hogy aludtam volna? Ha egyszer nem értem rá....XD

Ivósdilislepkusz ®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.