Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


airport meg rendőr meg a fék.

2009.02.05

Láttam a rendőrautót, mégha civil is volt. A tetején volt a tapadós...egyértelmű. Ennek ellenére, az orra előtt beálltam a balra kanyarodó sávba a reptérnél. Egy taxi mögé, amiről azt hittem a tesó. Nem az volt, rájöttem. Hátratolattam, és minden további nélkül, amikor zöld lett a lámpa én természetesen szép ívben jobbra kikanyarodtam. A kék lámpa meg utánam....

Bekötöttem gyorsan az övemet, és letettem a telefont. Mondom nem súlyosbítom. A rendőr mondta hogy jó estét, mondom ja. Tudom. Azt mondjja, ha tudom akkor miért csináltam?

Hát mondom gondoltam hátha nem arra néznek éppen. Namost hát mégis néztek, így jártam. Mondta hogy hát nem akar feljelenti...ó mondom ez szép gondolat ne is tegye...én sem akarom :)

Adott egy csekket, ami nyomasincs csekk ha befizetem.

Ezek után nem mentem át a reptérre, hanem ott állva az út szélén, bekapcsolt vészvillogóval, a tesómmal beszélgettem telón. Az fontosabb volt. Rendőreim még vagy háromszor elmentek mellettem...na gondolták ennek meg földbe gyökerezett a kereke...Kb. 3/4 órán át álltam ott, csak ültem és beszélgettem.

Közel vagyok a reptérhez, és nagyon klassz utak vezetnek hazafelé. Lévén este tíz óra...nulla forgalom az erdő felé...hát annyival mentem amennyivel szoktam. Gyorsan.

Amint hazaértem, és ráfordultam a kocsibeállóra, ráléptem a fékre...az meg beesett. Ja...tényleg. Szóval nem volt fékem. Egyáltalán. Hiáb léptem rá egyszerűen nem fog és kész.

 

Nos csak eszembe jutott, hogy mi lett volna, ha ez nem a házam előtt, hanem mondjuk akkor történik, amikor éppen kanyarodok le a nullásról. Vagy amikor az erdőt elhagyva egy körforgalom állja az utamat...

De a fékem működött addig, míg haza nem értem....

Az hogy a rendőr megbüntetett, egyértelmű, és adja magát a kérdés. Ha egyszer látom, hogy ott állnak...a fa*ért megyek balról jobbra....

A fékem....a gondviselés maga, amit nem győzök megköszönni.

Holnap reggel tréler jön...és megyünk a szervízbe. Dühönben azt mondtam: jól van micu....ezért eladlak. Betelt a pohár.

De már nem akarom eladni. Csak hirtelen felindultam XD Megy, meggyógyítják...és juhéjj.

Hát...csak ezt akartam...

Lepke®

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.