Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


combat 11.01.

2008.11.01

Tegnap voltam inni, igen...de mértékkel. Két kedvenc...amit elvileg nem lehet, de nem baj :) és aztán egy jéger...mert a szabál az szabál. Billiárd...mondom nekik én nem tok játszani. Aztán rámszóltak, hogy ez társasjáték....de azért jó volt. Eltettem a golóbiskat, nem tudom hogyan, de úgy tűnhetett, hogy tudok jáccani. Pedig nem. Na mind1...végül is klassz volt, aztán ettem rablóhusit görög salival...és ma vettem észre hogy sikerült egy darab kilót fogynom. Hurrá...Ja...két hét alatt xD

Aztán voltam a temetőben, a mamimnál.

Kép

Itt alszik most...akit nagyon de nagyon szeretek. Mindig...és egyre jobban.

Nemmellesleg eldöntöttem, hogy szerintem ha én meghalok...nem akarok a földbe kerülni. Mert egy darabig majd jön a gyerekem a sírhoz, ha lesz unokám akkor ő is...aztán konyec.

25 éve leszek elhantolva...jön a dózer oszt letarolja az egészet mert ugye...ki látogatná azt, akit nem is ismert? Egy szó mint száz...ugye, ha egy szerettünk azt mondja, h őt hamvasszák...szórják szét...akkor ugye lázadunk, merthogy ki akarunk járni a sírhoz. Aha...egy darabig. De ezt akkor még nem érezzük, csak később. Én eleinte minden vasárnap ebéd után ott álltam a mamim sírjánál. 11 éve ment el...éppen november 5-én lesz 11 éve, hogy eltemettük. És én már  ritkán megyek a sírhoz. Ezért jöttem rá...hogy talán jobb lenne majd szállni a széllel. ( esetleg porladni az urnában a kandallópárkányon xD )

Ennyit erről.....van vidámabb is :)

Íme itt egy kép arról...hogy milyen színű lett a konyhám. Tessék:

Kép

Ott balra fent látni, hogy milyen volt. Uncsi egy szín.

Na milyen???? Hát ezt bírtam művelni. A nappali ugyanilyen, egy kicsit sötétebb, majd azt is ideteszem...csak  lemerültek az elemek a fényképezőgépben :(  szal majd holnap :)

Szerintem kurva jó. Ha szerinted nem....az kit érdekel nem te nézed xD

 

na ennyit most...ha valami zseniális eszembe jut...úgyis közreadom xd

Lepkuci®

Ja...találtam magamról fényképet...amin 18 vagyok. Megmutassam?????? xD

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.