Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Én meg Marci meg az angyal :)

2009.01.25

Kivittem a gyermekemet és a szerelmét a buszhoz...így szoktuk így szombat esténként. Akkor elkíséri a kislányt a buszhoz, és megvárja míg elindul...aztán visszaül az autóba és hazajövünk. Ma sem volt ez másképpen...csakhogy mikor beült a kocsiba, azt mondta...azért vannak rendes emberek. ( Mondom..hol? Mutiiii!! XD ) Naszóval elmesélte, hogy amiután ők a buszajtóban csókolgatták egymást, a sofőr rájuk mosolygott, és mutatta, hogy még két perc :) aztán meg...mikor indulni kellett...szomorúan nézett Marcusra..és hát " ha muszáj hát muszáj" arckifejezéssel bezárta az ajtókat, és elindult.

No..ez tetszett meg Marcusomnak, hogy ugye micsoda jópofa ember ez a sofőr. Mert mint kifejtette, alapból utálja az embereket ( anyja fia XD) de azért akadnak kivételek. Mondom ja, fiam. Ezek erősítik a szabályt XD

Hazaérvén angyalokról beszéltünk, merthogy említette hogy ő mindig küld a szeretteihez angyalt. Oké...erre megmutattam neki a dudus.hu oldalt, ahol ugye...könnyebb beszélgetni az égiekkel.

Mondtam neki, hogy ki a kedvencet? Azt mondja...hát Michael arkangyal. Helyes..mondom, mert nekem is :) MIhály harcos angyal, tudni vélik hogy éppen ő volt az, aki Azazelt lehajította a mennyországból anno, mikor is az Úristennek elege lett hősünk antiszociális magatartásából XD.

No, mondom, akkor lássuk...gondolj arra, amire a választ várod, és hívd meg az arkangyalt.

Amúgy meg, mondom, szerintem Mihály fog jönni...hívd csak.

Pár másodperc után Marcussom klikkelt...és lőn...már ott is volt Mihály arkangyal...az ő szívhez szóló özenetével.

Na látod, mondom. így kell ezt. :) Ha a hited megingathatatlan...akkor tudod, hogy mi következik. Tudod...mert belül érzed.

Hát...ez történt így este...

Ez elindított bennem egy gondolatot...hogy egy ateista embernek a maga hitetlensége nem más, mint Isten büntetése. Ennél jobban ki sem cseszhet egy emberrel. Nem ad neki hitet...bolyongjon csak az élet útvesztőiben.

Azért figyeld meg....bajban, mi az, ami minden ember száját azonnal elhagyja? Hát vagy a Jézusmária, vagy a Jajjistenem, vagy az Úristen, esetleg az Atyaúristen.

( még egy ateistáét is...XD)

 

Legyen hited.

 

Lepkusz®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.