Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hétfőNÖK

2008.11.10

Hájhó. Na igen.

Írtam ugye a múltkor arról a bizonyos glutén problémámról. Hogy ugye...ezzel a fehérjével nem bírkózik meg a kis agyament szervezetem. Hüppögtem magambam..hogy, nade ménem????

No, azért rákészültem...kezdtem kevesebb gabonakészítményt magamba venni...míg végül tegnapelőtt kaptam kenyérsütő gépet..hogy tudjak magamnak sütni.

Tegnap megtörtént. Mindent úgy csináltam ahogyan a könyvben le van írva. Amikor már sütésnél tartott a gép...benézek és mit látok? Hát basszus...egy olyan borzaskaféle lényszerű képződményt...ami első blikkre olyanforma volt, mintha só/liszt/víz gyurma lenne. Óvatosan benyúltam, és helyre paskoltam a kenyérkémet.Ja...borzaska fehérke. Másnéven: ocsmány xD

Summa summ. Lejárt a progi...a lényt kivettem. Na mondom anyucimnak ( itt volt 7végén) mami! Itt a harci kenyér. Megdobnak kővel...dobj vissza ezzel...és annyit kapsz, hogy a gumilakat is rádrozsdásodik :)

Kenyérkém ...bocs...de ment a szemétbe.

Pont.

Ja...gluténmentes lisztből sült, amiből egy kiló 1050!!! ft.. Fasza.

És elgondolkodtam. Mi ennek az értelme? Hogy hogy pont most? Nem ehetek gabonafélét. Semmi pékáru...semmi tészta...semmi süti...

És rájöttem. Ugyanis évek óta a szaros fogyókúrámmal vagyok elfoglalva. Jojó. Lemegy hat kiló...visszapattan nyóc. És aztán így tovább. Persze gyógyszerrel fogyóztam...meg mindennel amit csak találtam. ja...de imádom a kenyeret....és a spagettiket.

Sejted már...ugye?

Az én kis szervezetem azt mondta...elég. Engem többet nem sanyargatsz, nem éheztetsz.

Nem ehetsz olyat ami effektíve hízlal...gondoskodok róla a gluténérzékenységgel...és akkor majd majd helyre jössz.

Ennyi. Kész.

Mindent ehetek...husit, rizst, kukoricalisztből mindent...

Tehát a lényeg. Énnekem most nagyon kell örülnöm, hogy ezt tette velem a szervezetem. Először úgy hittem...majd meggyógyítom magam. Most már tudom, hogy nem kell.

Lassan már nem is hiányzik se a kenyér...se a zsömi :( a felvágottakat sajttal meg zöldségekkel eszem...és mivel nem szek kenyeret...ugrott a szalonna is. Tudod mi a szép? Hogy nem hiányzik.

Minden bizonnyl le fogok fogyni...és minden bizonnyal úgy maradok, anélkül, hogy sanyargatnám magam. És minden bizonnyal, jövőre már nem leszek gluténérzékeny...

 

Lepkusz® a nagyonhülye :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.