Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hétfőőőőő 12.08.

2008.12.08

Nos...ma tíz órakor már anyucinál voltam...( budán, tőlem uszkve 25 km-re...) aztán Marci nagyinál 11-től karifát díszítettem. Röhögőgörcsöt kaptam de frankón, amikor is kibontottam a dobozból a mindössze 90 centis fát. Fát...nálam ez faág...na mindegy :) Végül aztán röhögött ő is. Mondom azé fasza...hogy vett díszeket 16 ezerért..meg még én is hoztam neki....a fa volt 2500...hát remek kis jószág 20 ezerért xD Ezen röhögtünk kínunkba. Nade mondom...ami van abbó kell dolgozni...úgyhogy összeraktam neki a kis fácskát. Nagyon nagyon örült neki...és csodálta hogy milyen szépséges lett. Ennek a fa is örült szerintem, mert előtte azért jól elmondtuk mindennek :) Ja...tudni kell hogy évtizedekig 4-5 méteres fa állt a nappaliban. Aztán egy-két éve csökkentek a méretek...hát ma meg ide jutottunk xD 90cm...

 

Kép

 

Jó...télleg ari lett, megbeszéltük h jövőre veszek neki én...a virágpiacon olyan 180 centis gyönyörűséget..mint ami nekem is van :)

Ééééés....utána pedig Geriztem, vagyis tesóztam...vagyis BABÁZTAM a kicsipici drágaságommal :) Istenem annyira cuki hogy megzabálom. Amúgy olyan hangokat ad ki a bébi...mint a macskám...a pucika. Miközben ezt éppen ecseteltem az Évinek...röhögött...a a bébi meg éppen a hasán feküdt. Aztán miközben Évi röhögött...a gyerek rázkódott. Hát oly édesek vagyunk xD Ja...és itt van Ő.:

Kép

Hát tessék kérem jól megszaktekinteni :) hat napos édesdrága bébiiii tesó :)

 

Imádom...ez van na.

Most megyek tenni a dolgom, majd jövök...addig is szép mosolygós napocskát..illetve holdat. Bocs...este lett :)

 

Édeskicsilepkusz®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Vaniliás

(Angyalkám :), 2008.12.12 01:01)

Megjött az ölelés...vaniliaillatú volt, mert azt akartam :) És köszi köszi köszi :))))))) Nagypuszi :)

hááááááááááj

(Angi, 2008.12.10 10:54)

Kedves szárnyas lepkusz csak beköszöntem, megköszönvén a kedves két hozzámszólást, meg mindent. Küldök egy marha nagy ölelést, tégy bele mindenféle jót, fahéjat, szegfűszeget, vaníliát, ami jól esik.
:-)) Puszmák hegyek!