Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ma...hétfőn

2008.11.17

HÁt döglődöm. Pocsék éjszakám volt...de nagyon. Azt már megszoktam, hogy nem tudok aludni menni. Azt viszont utálom, hogy ha megyek...akkor csak fetrengek...és peregnek a képkockák mint valami film.

Kétszer hívtam az angyalomat, hogy könyörgöm ne má. Zavarja má szét azt a szar filmet és had aludjak. Megtette...

Aztán megint megtette, és az a legdurvább, amikor érzem a karomon a jelenlétét.

Mindenesetre, elaludtam...és álmodtam. Folymatosan álmodtam, és forggolódtam...és amikor visszaaludtam basszus minden ott folytatódott ahol abbahagytam. Ha nem ébredtem fel ötször, akkor egyszer se...és az álom csak ment és ment tovább ugyanazzal az emberrel.

Érdekes...az álomra, a cselekményre nem emlékszem, de volt ott minden, mint a búcsúba.

Akivel álmodtam nagyon szeretem...de mégis álmomban nagyon zaklatott volt, a lelke. Meg dühös is volt, éreztem. Dühös és zaklatott. Közben pedig éreztem hogy szeret, és én is szeretem...de ő mégis nagyon dühös volt...valami tehetetlenség féle miatt. És álmomban azt azért nem tudtam tolerálni, mert amúgy éppenhogy nem így ismerem. És ettől szarul éreztem magam...meg néztem hogy MIÉRT?...És miért RÁM dühös...Am. magára is dühös volt...

Ilyen érzésekre emlékszem...az álmomból.

Reggel elvittem gyermeket a suliba, aztán próbáltam észnél lenni és megírni egy anyagomat, de nem ment. nem ment mert az agyam olyan üres volt..én meg fáradt. Talán ha két órát aludtam...azt is leizzadva...szal.

Szóval lefeküdtem itt a nappaliba a kanapén olyan 10 óra körül...és aludtam még három órát. Mostmár jobb...de zúúúúg a fejem xD

Ezért az imént elrepültem megint a holdra ;)

 

Karikásszeműlepkuszka®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.