Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szombaton a lepke péntekjéről

2008.11.22

Húúúú....Na hol is kezdjem. Zsúfolt, nagyon zsúfolt ám mégis valami nagyon szép nap volt a péntek. Kezdve ott, hogy befejeztem a botrányba fulladt PR cikkemet. Namert ugye elmentem a Mammutba, ott vártam, az interjúalany nem jött...szóval durrant az agyam rendesen. És mindezt lapzártakor, ami annyit jelent, hogy meg kell írni, korrektúra a szerkiben, egyeztetés az alannyal...és itt jön...hogy ha neki nem tetszik....borul az egész. emiatt nem állhat a nyomda...ugye logikus.

 

Végül is megírtam mindent...

 

Aztán hívtak a szerkiből, hogy vár ott engem valami. Mondom mindegy mi az...nem megyek föl, dehogy megyek. Az asszisztens mondta, hogy egy óriás csokor virág...nekem...meg hogy elnézést kérnek. ( mármint az elmaradt interjúalany pasik...)

 

Aha...hát mondom nem gondolják itten egyesek hogy egy csokor virágtól majd én jóóól hasraesek???? De magamban azt gondoltam hogy hmmm. Legalább van stílusuk. ;) A virág le lett hozatva az én páromhoz, a munkahelyére...aki bohóckodott...hogy na majd jól kidobom a szemétbe...méghogy pasik meg virág meg még én vigyem haza...phhh. xD És eset amikor hazajött, és átadta a virágot...mondta is a jelenlévő gyermekeknek...hogy na, látjátok...itt egy csokor virág de más pasitól...xD ezen röhögtünk...aztán kibontottam a virágot.

 

Már amikor beleszagoltam, a tavasz illata áradt a csokorból, minden ízében. Sárga illatos tulipánok, lila íriszek, sárga mimóza...hmmm. Isteni illat, és szép a csokor. :) Belefúrtam az arcomat, beleszagoltam jó mélyen...és ...najó. Egye fene....a bocsánat kiérdemelve :)

 

Aztán hívott barátnőm/főszerkesztőm, hogy a szerkiben mindenki oda volt, meg vissza, hogy micsoda úriemberek. Piha...! Aztmondja, na ja...jól agyonverjük az asszonyt...aztán kiengeszteljük az ajándékkal..mi? (Nos...vele kb. azonos szar véleménnyel vagyunk a férfinépről. Megvan ennek az oka xD) Hát mondom...tudod drága, én úgy vagyok ezzel: Stílus az ember maga...

Summa summ. Kiengesztelődtem :)

Folytatás...amit már ma, 11.27-én írok :)))))

Aztán a virág után, kaptam még - immáron a saját pasitól - egy gucci parfümöt. Hmm...na ezt meg vajh miért kaptam? Kérdeztem is tőle...pardon...ezt mé' kaptam. Azt mondja...csak úgy. Ja, mondom értem. Csak úgy sétálgattál...aztán bementél a parfümériába...és célirányosan levettél a polcról egy GUCCIT?

Azt mondja...igen. Hát mondom ez akkor is érdekes, mert pl. tesseék...szagold meg. ( megszagolta) Mondom neki: szerinted ez én vagyok? Ezer milló pardon...de szerinted drága, ez az én illatom? ( hozzá kell tennem...NEM AZ ÉN ILLATOM. Én ugyanis nem szeretek semmit, ami rózsaszín, vagy " rózsaszín illatú..".  Namost ez a Gucci rózsaszín üvegben van...és édeskés az illata. Nem nem nem. Nem az én illatom. :(((

AZ én illatom a Guerlain friss mentás citrusa, a Roberto Cavalli diszkréten dögös illata, Laura Biagiotti finoman selymes puha illata, Christian Lacroix kesernyés fűszeres harmóniája, a 5avegue bombázó illatfelhője, vagy a Shisheido bársonyosan és nagyon finoman símogató illata. Azért írtam ezeket, mert momentán ezek vannak a birtokomban, és hangulatfüggően ezeket kenem magamra.

Namost a Gucci az mindig mézes. Édes. Rózsaszín. Nőcis. Pffff. Na ez mind én nem vagyok.

Sose vettem Guccit.

Erre most kaptam.

Istenem hát egy tahó paraszt vagyok? Egy bunkó, aki nem tud örülni semminek? Mert ez jöhet le ezidáig...pedig nem így van! Csak egész egyszerűen ráérzek dolgokra...amiket nem tudok megmagyarázni. Érzem, hogy márpedig itt valami nem stimmel.

A hagyag úgy röhögött rajtam mint állat...amikor is meséltem neki. Vagyis hát hogy számomra NEM ÉLETSZERŰ jelen kapcsolatom jelen állapotában, hogy egyszer csak aszongya az ember, hogy hoppá...megyek oszt veszek egy Guccit...CSAK ÚGY. Értitek ezt?

Én ehhez nem vagyok hozzászokva. Nem kaptam semmit...nemhogy csak úgy.

Ám amikor kaptam...nos a párom még a nadrágméretemet is jobban tudja mint én. Nemhogy az illatomat.

Namost akkor hogy lőhetett ennyire mellé? Még sose tévedett ekkorát.

Szerintem most sem tévedett...de szerintem nem mond igazat. Mármint ami a vásárlás körülményeit illeti. Szerintem ugyanaz az ok...amiért a PR pasik a virágot küldték. Lelkifurdjuk volt nekik...

És szerintem ennek is az van...

Már megint lemaradtam valahol...Nem szeretem hogy mindig igazam van

Najó...végül kedvesen mosolyogtam meg minden...és igyekeztem nem kimondani amire gondolok. CSAK hogy ne legyen egy tahó fúria.

Na mindegy...ez már a múlt hét eseménye..olykor fújok magamra a gucciból...de szigorúan keverve valami mással...

 

Lepkusz ( aki nem bunkó tényleg...)®

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

parfümke

(Angel, 2008.12.02 12:05)

Nahát, a méz nekem sem esetem... bár teában isteni! De rajtam..... pfff...
Szóval lepkusz örülök, hogy virág't kaptál, mert megérdemled, én is küldök egy nagy illatos tulipánt, meg két szál jácintot mellé neked most virtuálisan! Szagojjjjad!:-)) Legyen csodás napod!:)
Hol írogatsz te úúságot?