Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szombatról-vasárnapra

2008.12.07

Nos...adventi koszorúkat csináltam. Mé'....Azé mer. Egyet a fiam nagyikájának...másnéven ex-anyós. A másodikat a Manó barátomnak, mert kedves és szeretem és jó volt megnyitni a kiállítását. Nekem megtiszteltetés..mégis ő köszöni. Hujjé:) Na, ezért kapja :) A harmadik...azt csak úgy csináltam mert maradt még 4 gyertya. Hát ezeket bírtam alkotni....

Jut eszembe...ha esteleg valakinek kell valamilyen karácsonyi csillivilli, vagy nem csillivilli...az most szóljon..mert akkor csinálok ha komolyak a szándékai. Na nem ingyé :) de baráti áron. Ne vegyetek műanyag vackokat....:)

És tessék...nem kamuztam télleg... ide teszem a képeket.

Ez az ex-anyósé, mert ezüstöt kért.

Kép


Kép


Ez a Manó festőművész baráté, mert ő meg otthonosat.

 

 

Kép


Kép


Na ez meg a maradékgyertyás :)

 

 

Kép


Kép

és végül itt van a kettő együtt. Mert jó tesók :)

 

Kép

 

 

Hát, ezzel bírtam elütni az időt így márol holnapra...vagyis már mára...érted xD

 

Holnap megyek kicsi Gergő tesót látogatni, plusz odaadom ex-anyósnak a karikoszorút, meg a díszeket amiket vettem ma neki...merthogy a fáját is én díszítem. Ja.

Mint már pár éve...

A girlanddal kezdődött az egész. Merthogy én élő girlandot csinálok...az ajtó köré. Olyan narancsos masnis mogyorós cuki girland. Semmi műanyag. És erre rákapott, ergo minden kari előtt jelenésem van. És mostmá a fa is rám vár :))))

Dehát én oly kedves vagyok:)

Jut eszembe...a párom aszonta nekem...hogy én jó buddhista vagyok. Hanyag szerint sokat változott.

Most megyek, mert elfáradtam, pedig még üvegfesteni is akartam...:( Olyan szép szecessziós mintám van hogy ihaj :) És persze....a kortárs képek...karira. Meglesz na ne aggódjatok. Csak kell vennem egy üveg Martinit...mer akko olyan ripsz ropsz kész is a kép :) Tudod...no martini-no party. Átköltve...no naplamentés villámos kortársos semmilyen képse karira :)

Pá drágáim, szeretlek :) Igen téged te majom...aki ezt olvasod éppen mert jobb dolgod sincs xD

 

Lepke®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mazsom...

(Angyalka..., 2008.12.12 01:05)

Igen...te is mazsom vagy...de szeretlek :) Jól látod :) És én is mazsom vagyok...meg a Lük is..háháhá ő a főmazsom un. alfa-hím xD és a Hinyi is...meg a többi akinek nem tom a nevét csak azt hogy itt kuksizik olykor :) A másik dolog pedig...csak nem gondolod...hogy itt a konyhában áll egy komplett égető-kemence??? Az ólomüvegeknek? xD Olyan van nekem is mint neked. Na. De attól még cépeket csinálunk nem? Mi...mazsmok...xD

hehe

(Angi, 2008.12.10 10:56)

Köszmár, hogy lemajmoztál, mert olvasom...... igen-igen, de legalább szerecc!:-)) Szépek a koszorúk is! És én is szoktam üvegfesteni, de csak olyan megszáradós, fóliáról lehúzósat.:-)
puszka